.: Jämsänkosken Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit 1.–4.7.2021 :.

Aita- ja Pikajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Ilmoittautuminen

Kaikki kilpailuilmoittautumiset tulee tehdä Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun kautta sitten, kun ilmoittautuminen palvelun kautta on mahdollista. Pyörätuolikelauksiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@aitakarnevaalit.net. Kaikki ilmoittautumiset karnevaaliohjelmaan, karnevaalileirille ja karnevaalimajoitukseen tulee tehdä tälle sivulla avattavaa ilmoittautumislomaketta käyttäen.

Ohessa suorat linkit Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalveluun:

Kilpailuilmoittautuminen hintaan 15 euroa/laji päättyy Kilpailukalenteri.fi:n ilmoittautumispalvelun sulkeutuessa, ks. aikarajat ilmoittautumispalvelusta. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumiset 20 euroa/laji.

Viimeinen takaraja karnevaalimajoitukseen, karnevaaliohjelmaan ja karnevaalileirille on sunnuntai 20.6.2021 klo 23:59, jonka jälkeen ilmoittautumislomake sulkeutuu. Huomioi, että ilmoittautumalla 31.5.2021 mennessä on mahdollista päästä karnevaaleille halvemmalla.

Ilmoittautumislomake majoitukseen ja karnevaaliohjelmaan

Koronarajoitusten vuoksi karnevaalileiri on peruttu kesältä 2021 ja siten ilmoittautumislomake on suljettu.

Osallistumismaksut ja ilmoittautumisen aikarajat

Koko karnevaaliohjelmasta (1.-4.7.2021) pääsee nauttimaan 160 euron hintaan, kun ilmoittautuu viimeistään 31.5.2021. Tämän jälkeen ilmoittautuminen koko neljän päivän karnevaaliohjelmaan maksaa 185 euroa. Vanhempainryhmän hinta on 140 euroa 31.5.2021 mennessä ilmoittautuville.

Koko karnevaalipaketin hintaan sisältyy niin urheilijoilla kuin vanhempainryhmäläisillä karnevaalileiri, koulumajoitus, ruokailut ja t-paita. Lisäsi urheiljoiden paketti sisältää yhden lajin osallistumismaksun. Lisälajin osallistumismaksu ennakkoilmoittautumisajan puitteissa 15 euroa/laji, jälki-ilmoittautumismaksu ja ilmoittautumistietojen muutos 20 euroa/laji. Tarkemmat aikarajat julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

© Jämsänkosken Ilves ry.